SKRIVET: 2011-08-31, kl 15:45:26 | PUBLICERAT I: My life

flytta ut!

Till helgen blir det att flytta från föräldrarna och in till pojken. Jag ska bli sambo! :D
Kunde inte bli mer lycklig just nu, att få bo med Robin är något jag längtat efter. Sökt jobb har jag också gjort så detta går framåt! Nu hoppas jag bara att någon vill ha mig ^^,
Bloggen har inte varit mitt största intresse och jag kan inte be om ursäkt för de. Jag har helt enkelt gjömt bort den lite (skäms!)
Idag fick jag hem massa kläder från kusinvitamin :) tack så mycket! :) Tog med mig en hel del till robin och min nya garedrob ;) Så har jag massa kläder här då jag kommit hit i 3 omgångar med kläder nu :)
På fredag blir det att flytta de stora möblerna och vi får min säng, 120, mycket bättre en 90(!) så jag är allt glad!
Hade fina Oscar hos mig hela förra veckan också. Han är bara för underbar! Världens mysigaste och snällaste hund :D<3
Bild från förra året på söta Oscar! :)
Om allt går som de ska får jag hem lilla sprattel nästa vecka, då blir det full fart då han är hundvalp! :) Helt underbart vacker är han, har ingen bild på honom så det får bli en när han varit här nästa vecka.
Det får vara allt för tillfället, tack o hej! :)
Sanna

SKRIVET: 2011-08-09, kl 12:29:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

9/8-11

Jag har valt att skapa en blogg med lösen då jag inte mår bra. Detta är inte jag är stolt över och det som står i bloggen vill jag inte att alla ska läsa, enbart de jag känner att jag kan lita på. Detta kommer rakt från mitt hjärta och ut. Inga murar, inget påhitt. Utan verkliga jag och hur jag mår. Jag har gjort mitt första inlägg då jag kände mig tvungen att lätta på mitt hjärta.

Från mitt hjärta till ditt