SKRIVET: 2011-01-31, kl 23:03:11 | PUBLICERAT I: My life

bröllopskoordinator :)

Och så var min APU igång :) 3 veckor som bröllopskoordinator är inte helt fel måste jag säga, tycker det ska bli kul!
Jag ska planera ett budgetbröllop på tre veckor. Kolla upp verkligen allt som går, ser fram emot de! :)
Det var allt för tillfället!
Bild från google.se

KRAM

SKRIVET: 2011-01-31, kl 00:49:25 | PUBLICERAT I: My life

nördzzzz

Sitter med två nördar just nu ;)
Sittandes i samma rum i var sin hörna. Man hör allt som sägs, ändå ska de prata i Skype så jag får höra allt dom säger två gången xD men men, vad ska man göra? :)
Själv sitter jag och tittar på lite då och då, fixar med bilder, bloggar och kollat fb. Kan bli lite uttjötat i längden tycker jag allt :P
Vad jag tycker om läget just nu. . . . . haha
KRAM

SKRIVET: 2011-01-31, kl 00:43:42 | PUBLICERAT I: My life

Robin

Min helt underbara fina och vackra pojkvän! Tänkte dela med mig av några få bilder på oss tillsammans :)
Du är det finast jag har, älskar dig<3
KRAM

SKRIVET: 2011-01-30, kl 17:44:59 | PUBLICERAT I: My life

VÅÅÅÅR!



Så söta! Gillar verkligen denna bilden :)

Mer bilder blir det inte just nu. Sitter vid min pojkväns dator och han har inga bilder :O

På tal om något helt annan! Idag har det varit helt underbart vårväder!! Solen sken, snön smälter, plusgrader och en blå himmel. Seriöst, kan det bli bättre? Fick vårkänslor i hela kroppen och världens leende på läpparna! Jag vill verkligen ha vår nu, sommar och sol :) Hoppas värmen kommer ordenligt nu och stannar ett bra tag! :)

KRAM

SKRIVET: 2011-01-30, kl 17:27:51 | PUBLICERAT I: Studenten

studenten

Jag längtar som fan till min student! Ska bli så sjukt kul att äntligen få sluta skolan och göra något roligt. Resa, leva livet, söka jobb (få jobb) och bara andas och ta det lungt.

Vi har inte bestämt så mycket om vad som kommer hända på studenten än men jag vet att det kommer bli champanjefrukost innan skolan hemma hos någon. Sedan äta mer frukost i skolan, få betygen och diplom och sist men absolut inte minst: springa ut och verkligen ta studenten! :D

Det sega är att alla skolor inte gillar oss eller något för att vi är en friskola. Måg och nisse, de två största och kommunala gymnasierna i Trollhättan, vill inte gå med oss för att vi inte är juts kommunala. Så sjukt barnsligt av dem! Jag stör mig verklign på vilka omogna idioter som inte vill gå med oss. Vi är ju inte sämre än dem, jag skulle säga att vi är mycket, mycket bättre än dem. Samma sak med balen. Om inte någ och nisse säger att vi får komma får inte min skola några biljetter och får där med inte gå på balen. Rättvist, omoget, barnsligt? JA!

Så skolan jag går på har planerat att gå själva till slussarna, det är nästa säker at vi ska göra de. Jag tycker även att de andra friskolorna i Trollhättan ska gå med oss för att visa måg och nisse att vi inte vill gå med dem heller :)

Nog med det negativa!

Min studentmössa... Att man kan längta så mycket efter att få en mössa! Ska bli hur kul som helst att få hem den, prova den och titta mig i spegeln med studentmössan på. UNDERBART! Sedan så vet jag att när studentmössan kommer är det inte långt kvar till själva studenten och allt som har med det ät göra :D Längtar, längtar, längtar!!

Min studentklänning kom på posten i veckan, tänkte visa den någon dag snart :) Hur fin som helst tycker jag! :)

Ne nu får det vara nog om studenten för tillfället, men tro mig. Det kommer komma fler sådana här inlägg ;)

KRAM

SKRIVET: 2011-01-30, kl 17:11:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny blogg

Tänkte börja blogga på min gamla adress igen. Gillar namnet bättre och känns mycket bättre att skriva på denna :)

Vet att jag typ inte bloggar något men har inte haft ork eller tid till att blogga på ett bra tag. Vet att det är dåligt och nu har jag mycket frihet och ledighet så kan passa på att blogga!

Varför jag fått så myckete ledig tid är att jag har APU (praktik) och sedan lov på de! Så 3 veckor APU som handlar om att fixa ett budgetbröllop som jag vet inte tar 3 veckor för jag tycker det är kul :) och efter det är det sportlov (tror det heter så i alla fall) ^^


Måste bara länka till denna bloggen i min andra, annars är det nog svårt att veta om denna bloggen ;)


KRAM