SKRIVET: 2011-03-28, kl 02:05:51 | PUBLICERAT I: My life

Robin <3

Mannen i mitt liv. Han jag älskar, han jag delar mitt liv och vardag med. Han jag delar glädje och sorg med. Han med det stora H:t. Du är det bästa som någonsin hänt mig <3<3
jag vet inte varför de två sista bilderna inte ville bli åt rätt håll men det går bra ändå :)
Du är det finaste jag har <3
KRAM

SKRIVET: 2011-03-28, kl 01:02:53 | PUBLICERAT I: My life

hmm...

Jag brukar inte kolla så noga på det jag skriver i bloggen när det kommer upp så alla andra kan se de. Därför kan det i alla sin hast bli lite felstavningar och så. Men idag när jag kollade så upptäckte jag att jag inte får stycken? Jag gör styck uppdelningar när jag skriver inlägget men sedan går allt ihop till en lång text. Va jobbigt! Detta får jag allt ta och lösa! :)
KRAM

SKRIVET: 2011-03-27, kl 23:55:18 | PUBLICERAT I: My life

resten av helgen

och så var det lördag :)
Gick upp klockan 7 även idag. Hela familjen skulle till Jönköping klockan 8 för att åka till öppet hus på tekniska högskolan! :D
Efter en två timmars lång bilresa var vi äntligen framme. Vilken fin och stor (!!) skola det var. Extremt stor skillnad på den jag går i nu där ca 200 elever går ;) Vi pratade med några personen och linjen verkar som en mycket bra sådan! Jag sak verkligen söka dit och hoppas på att jag kommer in. Jag har även sökt lägenheter och skickat intresseanmälningar till olika lägenheter :) Så nu är jag allt på gång!
När vi kom hem så fixade jag och min bror Anton iordning mat, sedan kom Robin och hans kompis Emil. Vi åt mat och spelade spel, hur kul som helst! :D På kvällen åkte vi hem till två vänner och sedan blev det hem för att sova :)
Idag har det inte hänt så mycket. Vi har varit på Torp och tittat runt lite. Sedan åkte vi hem till Klas och där har vi varit hela dagen :) Varit trevligt de med :)
Det var allt för nu.
KRAM

SKRIVET: 2011-03-27, kl 23:24:49 | PUBLICERAT I: My life

Mysig fredag <3

Haft en super helg!
I trosdags sov jag hos Robin, hur mysigt som helst! :) I fredags blev det att gå upp vid 7 för att bege sig till vårdcentralen och boka två tider, inte det roligaste men är ett måste. Efter detta gick jag tillbaka till Robin för vi skulle iväg lite senare. Meningen var att jag skulle stanna uppe men det gick inte så bra! ^^ Robin låg där så sött så jag kunde inte motstå att lägga mig bredvid honom. När han sedan la sig i min famn och somna där tog det inte långa stunden innan jag också somnade. Inte bra! Jag vaknade en halvtimme senare och fick väldigt bråttom, lika så Robin. Men vi han till mötet och allt fixade sig mycket bra :)
Hem till mig efter det för att äta våfflor men så blev det inte. Vi åkte till ICA och handlade var sin macka och en dricka. Sedan åkte vi till kanalen och satt där i solen och myste. Det var faktiskt riktigt roligt och mysigt. Var länge sedan jag och Robin var helt själva, så jag uppskattade verkligen den stunden när vi satt vid kanalen. Vi pratade bland annat om massa minnen från förra sommaren <3
Bada gjorde vi också i fredags. Robin gymade först och och sedan badade vi med några vänner, inte het fel de! :) Hem till mig, äta våfflor sedan sova en halvtimme eller så. Mys!
På kvällen var vi ute och åkte med några vänner, trevligt trevligt :) Hem tidigt för att sova. Skulle upp 7 dagen efter också!
tänkte att detta kommer bli ett långt inlägg så skriver om lördag och söndag i ett nytt inlägg ;)
KRAM

SKRIVET: 2011-03-23, kl 21:14:07 | PUBLICERAT I: My life

'

Jag tänker inte gå in på detaljer nu men ibland blir jag bara så trött på detta.
Jag gör det jag kan för att visa dig hur jag känner och mår, hur jobbigt jag tycker detta är. Du förstår men ändå inte för om du hade gjort det hade saker och ting varit annorlunda.
Helt ärligt? jag sakna dig och när det var som förut. Vi kund prata och umgås som vi ville, jag kände att jag kunde vara mig själv nu får jag dölja. Men ibland brister det ändå, jag kan inte hålla inne hur mycket som helst. Inte för dig. Jag tycker det är jobbigt, väldigt jobbigt. När vi ses har jag svårt att prata om det för att vi äntligen ses själva och vill njuta av de, inget annat. Vilket är fel. Du vet att jag försöker men tycker det är svårt och du vet varför. Där ska det stanna. Jag vill berätta exakt allt, för dig. Men jag kan inte för vi ses aldrig och när vi gör det är vi nu mera inte själva.
Jag anser att du blir utnyttjad till en viss grad. Inte så stor men jag tycker ändå det. Jag ser er, vad ni gör och jag observerar. Jag hör väldigt mycket. Du borde ställa krav, vilket jag sagt tidigare men jag anser att han inte gör "förbättringar". Snart kommer jag se till han han bättrar sig, men då är jag inte så snäll för jag stör mig på detta. Grovt.
Jag vet att du vet vem jag pratar om. Jag vet att du kommer känna dig träffad men det är bra, för detta var till dig. Jag har sagt allt detta förut men du kanske förstår vad jag menar nu när du får läsa det? Jag talar inte om vem det handlar om eller vad det handlar om. Det behöver jag inte gå in på. Inte här. Jag vet också att vissa kan gissa sig till vad det handlar om och vem det gäller och det får ni gärna göra. Om ni frågar säger jag bara samma sak som står i bloggen. För detta rör två personer i grund och botten och det ska stanna hos dem.
Ta det på rätt sätt, jag ber dig.

SKRIVET: 2011-03-23, kl 17:37:47 | PUBLICERAT I: My life

23/3 - 2011

Två biler från dagens lektion
* jag står i högra hörnet vid fönstret om ni inte ser mig ;)
Riktigt jobbig och slitsam dag kan man lugnt säga! Lina fick en bula mitt i pannan och David klämde underarmen mellan två trossar (de silvriga sakerna i bilden) och fick världens blåmärke! :s skador ingår nästan i detta ämnet ^^, Men som sagt var det ändå kul. Idag byggde vi upp så att de kunde ha en modevisning i skolan om två veckor. Vi är långt ifrån klara, typ hälften kvar och då jobbade vi mellan 1 och 4 :o
Blir till att försöka plugga lite nu, måste bli klar med läxan.
KRAM

SKRIVET: 2011-03-23, kl 02:06:05 | PUBLICERAT I: My life

Skolan

Skola idag. Blev till att börja bygga på skyltfönstret ordentligt :D Efter skolan bar det av till Vårgårda och Robins föräldrar, riktigt trevligt får jag säga! :)
Tänkte inte skriva så mycket utan bjuder på lite bilder från de senaste expo lektionerna! :)
Det var allt för nu, nästa sängen! :)
KRAM

SKRIVET: 2011-03-21, kl 00:57:35 | PUBLICERAT I: My life

helgens händelser :)

Och så var helgen slut och det var dax för skola, igen. Denna helgen har varit över förväntan! Tanken var att plugga historia hela helgen men så blev det inte! Okej då... lite plugg blev det väl men inte så mycket som var tanken ;)
Jag drog med Hannah till stan istället och handlade godis och film :D Detta bestämde vi att göra i torsdag tror jag det var ^^, Vi hyrde 5 barnfilmer och tog sedan bussen hem till henne. Vi kollade sammanlagt på 6 och en halv film! Åt mat, efterrätt, massa massa godis och gick en promenad som vi också han med under dessa timmar jag var där. Hur kul som helst! Det var mycket länge sedan vi två umgicks (ca 2 år sedan..) fast vi ses varje dag i skolan. Så nu tyckte vi att det var dax för att ses ingen och skratta åt allt sjuk vi gjort ihop! Dagen gick hur fort som helst och trött var jag när jag kom hem. Man blir nog det efter nästan 6 filmer ^^
Idag kom min fina hem igen efter en super helg på läger enligt han själv! :D Söt som han är hämtade han mig hemma sedan drog vi till Häger och umgicks till det var tid för mig att åka hem :( Mysig att träffa sötnosen igen dock. Massa pussar och kramar senare lämnade han mig här hemma :)
På tisdag ska vi till hans föräldrar och hälsa på :D mer om det en annan dag, nu blir det tv en stund sedan sova :)
KRAM

SKRIVET: 2011-03-18, kl 20:05:23 | PUBLICERAT I: My life

film, film, film

Babe drog på läger i dag. Hoppas han får det riktigt kul där! Tror han har längtat tills att åka dit :D
Jag och min broder har umgåtts idag, varit skoj får jag allt säga :) Har kollat film och tjötat lite, inte fel de :D
Men nu kan jag inte skriva mer! Ska kolla på 101 sätt att åka ur en gameshow :D
(Miss my babe as hell! <3<3)
KRAM

SKRIVET: 2011-03-16, kl 23:27:04 | PUBLICERAT I: My life

2011-03-16

Vet inte ens vad jag ska skriva egentligen men får komma på något tycker jag.
Jag vet att det är dåligt med uppdatering just nu men jag har verkligen inte tid. När jag inte är i skolan pluggar jag eller är med min pojkvän samt vänner. Om jag inte gör detta så gör jag inget, och ibland är även detta omständligt. Allt i mitt liv går inte ihop så bra just nu. Jag har börjat må väldigt dåligt på senaste tiden... Huvudvärk, yrsel, min balansförmåga är sämre, ont i magen etc etc. Så som sagt orkar jag inte så mycket. Jag är glad med vänner och i skolan. När jag kommer hem är jag inte lika glad längre, det beror på att jag har varit glad hela dagen och orkar inte låtsas må bra längre utan hemma är jag hemma. Jag kan vara mig själv vilket blir att jag är nere och sur, inte heller så bra för då får jag lite skit från mina föräldrar. Men det får jag ta :)
Aja, nog om det dåliga. Vill inte vara så nere i bloggen för när jag väl skriver är det inte alltid så roligt men man måste få skriva av sig lite ibland. Jag går ju inte in på detaljer av en anledning, jag vill inte dela med mig till alla. Det får ni tåla :)
Så, denna veckan har varit ganska skön. Jag hade inga lektioner på måndagen, så jag pluggade lite. Sedan var jag i skolan igår och det va hur kul som helst! Jag gillar tisdagar mest på hela veckan :). Idag var jag "ledig" alltså hemstudier. Så jag har pluggat en stund. Varit på Telia och blivit lite sur. . . sedan var jag med min finfina pojkvän :D samt hans inneboende Emil. Va mysigt att träffa min söta igen, har saknat honom :) <3 Så imorgon blir det sova där för han ska på läger i helgen. Så får passa på, hihi. Imorgon har jag historia och prov i natur. Hoppas det går bra! :) Sedan på fredag har jag inga lektioner som vanligt så det blir nog att chilla och plugga lite till ;p
Ne nu vet jag inte vad jag ska skriva mer... så jag slutar här :)
KRAM

SKRIVET: 2011-03-03, kl 21:44:22 | PUBLICERAT I: My life

Djuren :)

Lite bilder jag  tog hos Robins föräldrar när jag hade med mig min kamera dit :)
Söta lilla Jackpot som nu mera bor i den stora standen Stockholm.
Till höger står Lucky och till vänster Doddy, fina tillsammans :)
Otroligt gulliga Oskar :)
Jag vet att bilden är åt fel håll men orkar inte ändra ^^, En tiggandes hund ;)
Oskar, Lucky och Jackopt ligger och myser. Dom ser så söta ut! <3
Gulliga hästarna jag inte kan namnen på ^^ haha
Dom bor jättefint ute på landet. Helt tyst och stilla. Tycker även de tär mysigt att gå på deras gård med hundarna och hälsa på alla hästarna. Jag tycker det är avkopplande och trivs verkligen där! :)
Det var allt för nu, dax att fixa kvällsmat och sedan blir det BB :D
KRAM

SKRIVET: 2011-03-03, kl 00:53:52 | PUBLICERAT I: Studenten

Studentmössan!

Hihi, ooops jag har gjort det ingen! Inte meningen att dissa er.
Jag har haft fullt upp verkligen och det ber jag om ursäkt över. Nej föresten, jag kan ju inte be om ursäkt för de utan att bloggen hamnat i andra mer tionde hand. Jag vet att det inte är bra men hinner man inte med sitt liv hemma hinner jag tyvärr inte med livet på bloggen. Hoppas ni förlåter mig ;)
Nog om de! Vet ni vad jag fick hem idag!? Min underbara, fina, vackra, fantastiska, söta, lilla studentmössa!! JAG VAR ÖVERLYCKLIG när jag såg den första gången. Den blev precis som jag hade tänkt mig, kan det bli bättre? Att jag sedan hade minsta storleken på min mössa i klassen är en annan femma. hihi. Jag har helt enkelt ett liten och välfyllt huvud medans alla andra har stora halvfulla huvud ;) Ni får se en bild på min mössa när jag fått hem kameran från Robin.
Det var nog allt jag ville säga just nu. Ska kolla klart på reprisen av "Sofias änglar" och sedan sova. Har haft lite feber under dagen och känner mig allmänt trött i kroppen, hoppas det inte bryter ut utan stannar där den är för evigt :) Jag kan inte bli sjuk nu så får allt ta att vila upp mig och sluta stressa lite så blir nog allt bra :D
KRAM